Säilöntää

Näin syksyllä säilötään kaikkea talven varalle. Näin myös meillä! Pakastepussit täyttyy afrikankukista. Nyt pitää vaan miettiä, että onko kylmäkellari näille sopiva säilytyspaikka, vai kuihtuvatko kukkaset siellä?!

Tätini ihastui afrikankukista tehtyy Lollo-nalleen ja haluaisi sellaisen sohvalle istumaan. Niinpä sitten aloin virkkaamaan palasia siihen. Lankana Novitan Nalle. Samalla päätin virkata toiseen nalleen palaset, tulevat siinä samalla ihan näppärästi, kun ei sitä koskaan tiedä milloin tuollaiselle lahjalle olisi käyttöä. Yhdistäminen käy sitten vallan nopsasti kun kukkaset on valmiina.

thumb_IMG_7248_1024

thumb_IMG_7361_1024

thumb_IMG_7360_1024

thumb_IMG_2869_1024

Kunhan nalle(t) valmistuu tulee niistä tietysti kuvia tännekin! Tuossa olisi yksi huivi vaiheessa ja sitten pääsen nallukkaa kasaamaan!

Aurinkoa,
Tanjanimmari

2 kommenttia


  1. Hei, aivan ihanan näköisiä! Mistä löytäisin suomenkielisen ohjeen näihin?(:

    Vastaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.