Vuono ja Tikkari

Aikaisemmalla lomareissulla kesäkuussa ostin Lankakauppa Titityystä Holst Garnin Highland lankaa, väreinä sininen Fjord ja punainen Lollipop. Se oli varmaa, että sukat niistä teen ja ehdottomasti itselleni. Hirmuisesti mietitytti, kun lanka on niin kovin ohutta. Mä oon enemmän semmonen 3-3,5 puikkojen neuloja. No, nyt ei auttanut kuin ottaa 2,5 puikot kauniiseen käteen ja alkaa tikuttamaan.

Kotona aloitin, samalla katselin alusta alkaen Game of Thronesia. Mökillä sitten jatkoin sukkien neulomista ja sielläpä ne sitten valmistui. Päätin jo alkuun, että hyvin lyhyet nilkkasukat näistä tulee. Sen verran vähän niihin lankaa meni, että hyvin saisi toiset tehtyä. Lanka oli ihana neuloa, eikä nuo 15cm puikotkaan hullummalta käsissä tuntuneet, ihan hyvä hutiostos siis!

thumb_IMG_7448_1024

thumb_IMG_7620_1024

me7

me4

Sukat itselle:
Lanka Holst Garn: Highland (80 % highland-villa, 20 % polyamidi)
Puikot: Knit Pro 15cm, 2,5mm
Langan menekki 40g

Aurinkoa,
Tanjanimmari

Vastaa