Matkaneule

thumb_IMG_7607_1024

Mulla on nykyään aina joku isompi työ ja helppo malli matkaneuleena. Semmoinen, jonka valmistumisella ei ole kiire, mutta joka on riittävän yksinkertainen neuloa autossa, eikä tartte olla koko aikaa laskemassa silmukoita tai kerroksia. Nyt menossa on viimeisimmästä Suuri Käsityö-lehdessä ollut ihana pikkujakku. Aloin tekemään neuletakkia Novitan Puro Batikista, mutta hmm, ensimmäinen yritelmä oli ihan liian iso, joten pitää hieman vähentää silmukoita ja aloittaa alusta. Ei työt tekemällä lopu ja onhan tuleville autoreissuille edelleen tekemistä. Neulepinta on ainakin kiva!

thumb_IMG_7604_1024

Aurinkoa,
Tanjanimmari

1 kommentti


  1. Moi! Sinulle olisi pienimuotoinen haaste ja kiitos blogissani. 🙂

    Vastaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.