Trillian

me8

Linnunradan Käsikirja Liftareille neuleet jatkuvat. Nyt vuorossa Trillian-huivi. Malli oli helppo kuin mikä ja helppo tehdä vaikka matkustaessa. Mä aloitin tän huivin tekemisen jo kesäkuussa, kun olin Tampereella Siskopäivillä. Neuloin sitä sitten kotimatkalla bussissa ja lomareissulla kesäkuussa. Vihdoin toisella lomareissulla elokuun lopulla sain sen kuvattua mummolan ihanassa pihapiirissä.

Langan ostin Merlettosta Tampereelta ja lanka oli mulle uusi tuttavuus Sirdarin Crofter Dk, väri 042 Skerry. Lanka vaikutti ihanan pehmoiselta ja siksi sen valitsin huivilangaksi. Nyt kun kuvausta varten huivin kietaisin kaulaan, huomasin, että neule onkin hurjan kutittava! Pitää sitten varmaan laittaa tuo vaan takin päälle kylmällä kelillä tai sitten antaa lahjaksi jollekin. Olis vaan niin ”mun värinen” huivi. No, onpahan hyvä syy neuloa uusi Trillan!

me9

me10

Malli: Trillian
Lanka: Sirdar Crofter Dk, Skerry (60% akryyli, 25% puuvilla, 15% villa)
Puikot: Knit Pro pyöröpuikot 4mm
Langan menekki: 120g

Aurinkoa,
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.