Kesäiset Revontulet

me17

Melkoisen tykästynyt olen tähän Revontuli-huiviin. Onkos tään nyt neljäs vai viides laatuaan, jonka olen neulonut ja taas on yksi puikoilla. Helppo ja nopea malli, kun sen vihdoin oivaltaa. Tälle huiville on saaja tiedossa, kunhan vaan ehditään Lappeenrantaan käymään ja huivi viemään. Toivottavasti ennen talvea. Tän Alize Angora Gold langan ostin keväällä Tallinnasta. Mulle tuli heti mieleen ruusunnuppu tuosta värimaailmasta. Olin onneksi fiksu ja ostin kaksi kerää. Toinen odottaa vielä tuolla laatikossa. Tuosta langasta tulee ihanan kevyt ja samalla lämmin huivi. Toimii kesällä viileän päivän hartiahuivina tai sitten talvella kunnon kaulaliinana viimaa vastaan.

Huivia pingottaessa en edes yrittänyt tehdä mitään mahdottoman teräviä kulmia, jätin huivin reunan huomattavasti loivemmaksi kuin aikaisemmat. Toimii nätisti näinkin. Huivi on myös yhden kuviokerroksen matalampi kuin mitä malli. Ihan vaan langan riittävyyden vuoksi, mutta toimiva huivi kuitenkin!

me14

me11

Malli: Revontuli-huivi
Lanka: Alize Angora Gold
Puikot: KnitPro pyöröpuikot 5,5
Langan menekki: 89g

Aurinkoa,
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.