Marike-sukat

Keväällä värjäsin lankaa Kool-Aideilla. Nyt yksi niistä langoista pääsi puikoille ja sukiksi. Löysin tuolta Facebookin Voihan Villasukka-ryhmästä Marike-mallin ja päätin kokeilla sitä. Kivan helppo malli tehdä ja varsin nätit sukat siitä sai aikaiseksi. Hauskaa tuossa omassa värjäyksessä on se, että vyyhdin sisäosa on värjääntynyt huomattavast hailakammaksi, mutta sepä ei menoa haittaa! Mä itse tykkään kovin vihreän ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä.

Menin kotikotiin sukkia kuvaamaan ja äiti siinä katseli niitä ja totesi, että ”Nuo olisi semmoiset kivat iltasukat.” No, sinnehän ne sitten jäi, äitin jalkoja lämmittämään. Kelpaa saunan jälkeen uudet sukat jalassa sipsutella!

thumb_IMG_7665_1024

thumb_IMG_7742_1024

thumb_IMG_7743_1024

Lähettipä äippä kuvakin, että sukat on vallan passelit ja ovat niin kovin samaa sävyä ruusukynttilän kanssa 🙂

thumb_IMG_7749_1024

Malli: Marike (Facebookin Voihan Villasukka-ryhmästä)
Lanka: Novita Nalle, oma värjäämä, Kool-Aid Green Apple ja Pink Lemonade
Puikot: Karbonz 3mm
langan menekki: 91g

Aurinkoa,
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.