Matkasuunnittelua

Varattiin Nörtin kanssa ensi kevääksi reissu Helsinki-Lontoo-Edinburgh-Lontoo-Helsinki, oni mitä odottaa kun pitkä, synkkä, kylmä ja märkä vuodenaika taas saapuu. Edinburghissa ollaan neljä yötä Lontoossa kolme. Lontoon reissu on mulle jo viides, joten enää ei tarvitse kiertää näitä ”pakollisia” nähtävyyksiä, kuten Tower Of Londonia, British Museumia, National Gallerya etc. Nyt voi keskittyä sellaiseen, joka oikeasti kiinnostaa itseään ja ihan vaan fiilistellä kaupunkia.

Jostain syystä kuitenkin on tässä tullut googletettua lankakauppoja ja askartelukauppoja molemmista kaupungeista ja ajattelin ne nyt listata tähän, pysyvätpähän muistissa täällä. Tiedä sitten miten näissä ehtii käymään, mutta jos edes parissa per kaupunki ehtisi, niin olisihan se kiva. Haaveilen myös siitä, että raaskisin käydä Liberty’s tavaratalossa ostamassa hieman kankaita käsityöpussukoita varten…

Tässä listauksessa on mukana vain semmoiset, jotka kiinnostaa minua, muitakin löytyy kyllä.

Edinburghin askartelukauppoja:
Stampers Grove
HobbyCraft
Greyfrias Art Shop

Edinburghin lankakauppoja
Kathy’s Knits
Ginger Twist Studio
Be Inspired Fibers Yarn Shop

Lontoon lankakauppoja
I Knit London
Loop

Lontoon askartelukauppoja
Blade Rubber Stamp
Charmed Cards and Crafts
Paperchase

Lontoon helmikauppoja
Beadworks
Creative Beadcraft

Eiköhän noilla pärjäile yhden reissun 🙂

Aurinkoa,
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.