Sukkia Lontooseen

OriginalPhoto-465739241.772295

OriginalPhoto-465739202.409444

Neuloin Lontoossa asuvalle ystävälleni ja hänen pojalleen villasukat. Neean toive oli meleerattua harmaata ja fuksiaa ja Seiskaveikasta löytyi vallan sopivat värit. Raidoituksen tein siinä neuloessa, sen kummemmin suunnittelematta. Sukanvarteen laitoin Kiinasta tilaamani ”made with love” merkin. Kaikki mitä värkkään on todellakin rakkaudella tehtyä. Neean kanssa ollaan ”tunnettu” muutama vuosi, koskaan ei olla livenä nähty, josko sitten ensi keväänä Lontoon reissulla vaikka vihdoin nähtäisiin.

Neean poika, Robert toivoi punaisia sukkia ja niihin sitten valkoista. Siinä neuloessa tuli mieleen, että liekö perheessä Liverpoolin kannattajia, on meinaan aika sopivat värit siihen puuhaan. En siis ole mitenkään varma asiasta, tuli vaan mieleen 🙂
OriginalPhoto-465739109.987372

OriginalPhoto-465739082.377583

Jännitti aivan mielettömästi kun noita sukkia tein ja kun ne lähetin, että mahtoikohan niistä tulla sopivat. Se kun on aika pitkä matka lähteä niitä Lontooseen korjailemaan. Eräänä torstaina lähetin sukat ja jo seuraavana maanantaina tuli tuo alla oleva kuva Facebookissa seinälle, että sukat saapuivat ja ovat täydellisen sopivat! Nyt pysyy Lontoossa varpaat lämpiminä!
IMG_2895

Sukat äidille ja pojalle
Lanka: Novita Seitsemän Veljestä
Puikot: Karbonz 3,5mm

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.