Pallero afrikankukkasista

IMG_2893

Teinpähän kokeeksi palleron afrikankukkasista. Sellainen pieni taka-ajatus tuossa oli, että tuota voisi käyttää tuolla studion puolella rekvisiittana lapsikuvauksissa. Ei ole mitään irtoavia osia ja on sen verran pehmoinen, että sitä voi surutta heitellä siellä. Laitoin vielä pallon sisään kulkusen kilisemään. Löysin sen verran ison kulkusen, että se on tuolla sisällä ihan ilman mitään ”suojakuorta” ajattelin, että jos sen kulkusen laittaa semoisen pääsiäismunassa olevan muovihärpäkkeen sisään, niin sitten se ei enää kilise nätisti, vaan pikemminkin kolisee.

Kovasti palloa on ihailtu ja pari palloa on tässä työn alla erään urheiluseuran väreissä. Menevät kuulemma maskoteiksi.

XOXO
Tanjanimmari

2 kommenttia

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.