Käyntikortti

IMG_7982

Aina joskus joku kysyy, että oisko sulla käyntikorttia, että voisi ottaa yhteyttä. Eihän mulla ole semmoista ollut, kun en ole vuosiin yrittäjän toiminut ja silloinkin tein kortit itse. Nyt kun ei enää ole sellaista printteriä, joka tulostaa myös kartongille, niin päätin sitten tilata muutamat kortit Neulova Ninja-blogille. Voin sitten lykätä tuollaisen ihmiselle, jos tarvis vaatii.

Olen useammat kortit tilannut Moo.comista. Silloin kun opiskelin valokuvausta ja tein enemmän kuvaushommia tilasin käyntikortit omista kuvista ja olen tilannut noita mini cardseja ”osoitteenmuutoskorteiksi”, helppo oli jaella niitä kun muutettiin. Hinnat ei hirvitä tuossa firmassa ja laatu on loistavaa ja toimitus nopeaa.

Suosittelen lämpimästi!

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.