Ipanalauma

OriginalPhoto-466103376.883002

Ajeltiin Nörtin kanssa yhtenä iltana Korian ABC:lle. Mulla oli tarkoitus ostaa valkoista Miamia, vaan sitäpä ei sitten enää hyllyssä ollutkaan. Melko iso harmistus, mutta mennään noilla mitä varastossa on. Olisin vaan muutamaan afrikankukka elukkaan sitä tarvinnut, mutta ei siihen maailma kaadu.

Tyhjin käsin ei Korialta kotiin tulla, sehän nyt olisi jotain täysin järjetöntä, niin päädyin ostamaan Ipana-lankaa. Äiti on neulomassa serkkuni kummitytölle joululahjaa ja pyysi mua tekemään afrikankukka hevosen samaan pakettiin. Koska neitokaisen mekko tulee Ipana-langasta, päätin tehdä hepan samoista väreistä. Vielä kun saisi vuorokauteen jokusen tunnin lisää aikaa, niin mikäs se olisi noita eläimiä virkatessa. Onneksi töissä voin käyttää hiljaiset hetket virkkaamiseen!

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.