Revontulitusta ystävälle

OriginalPhoto-466233985.139017
Että mitenkö Bilteman halppis lattiapalapeli liittyy Revontuli-huiviin? No, vaikka niin, että siitä saa melkoisen hyvän alustan, jonka pällä pingottaa huivi. Mä naureskelin, että jotenkin tuntuu ihan hullulta ostaa semmoinen ”oikea” pingoitusalusta, joka on samaa materiaalia kuin tuo, mutta siinä ei tietenkään ole irtoavia numeroita keskellä laattaa. No, ei nuo numerot kovin helposti paikoiltaan pois pudonneet, joten hyvin toimi tuokin ja jos ne irralliset numerot alkaa siinä häiritsemään, niin ainahan ne voi liimata paikoilleen. Oli muuten tosi hyvä ostos nuo kaksi palapeliä, ne saa sitten viriteltyä sopiviin muotoihin, kun on pingottamisen tarve.

OriginalPhoto-466253964.823880

Kaisa antoi jo kesällä muutaman kerän lankaa ja pyysi mua värkkäämään niistä Revontuli-huiveja. Ensimmäisen sain valmiiksi ja annoin sen Kaisan matkaan, kun Kaisa piipahti syyslomalla kaffella. Lanka oli jälleen kerran ihanaa vironvillaa ja huivi on ihan Kaisan ”näköinen” 🙂 Ystävälle on aina ilo neuloa!

IMG_8287

IMG_2897

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.