Tampereella vaan ei messuilla

Se oli taas se viikonloppu, kun käsityömessut olivat Tampereella. Alunperin myös mun piti mennä sinne, olisin päässyt bloggaajana sisään ilmaiseksi, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että en mene. Olen messuilla ollut kolmena vuonna myymässä, mutta en kertaakaan asiakkaana. Myyjän näkökulmasta nuo viikonloput olivat aina niin mahtavat, että niitä on oikeasti iso ikävä. Oli ihana tavata upeita ihmisiä, joilla on luovuutta ja ideoita!

Vaikka olisi ollut niin kiva mennä messuille, niin tiedän, että olisi innostunut ostamaan liian tyyriitä lankoja ja tehnyt henkilökohtaisen konkurssin. Olisin ehkä menettänyt hermoni tungoksessa ja lähtenyt melkoisen nopeasti pois. Ehkä ensi vuonna menen, saa nähdä.

Joka tapauksessa Tampereelle mentiin, mutta ihan vaan sukuloimaan, mun rakkaan kummitädin luokse. Matkalla poikettiin Ideaparkissa, josta pikapikaa hain Clas Ohlsonilta sellaista, mitä ei Lahessa varastossa ollut. Kummitädille mennessä, nappasin kuvan Pirkkahallista ja latasin sen Faceen saatesanoilla: ”Siellä ois messut. Mentiin ohi.” YStäväni kommentoi, etten kuulemma menettänyt muuta kuin tungoksen ja äkäiset mummot jonossa. 🙂
IMG_8620

Ei nyt kuitenkaan ihan tyhjin käsin tarvinnut kotiin tulla. Tein hyvin pikaisen visiitin Lankamaailmaan. Blend Bamboo uhkasi loppua kesken ja kävin sitä noutamassa ja samalla muistin, että onnistuin katkaisemaan 3,5mm Cubicsin kesällä, joten ostin uudet, lyhyempää mallia tosin, sillä olen aikas ihastunut noihin lyhempiin puikkoihin.

”Oon kyllä ylpee, kun pääsit noin vähillä ostoksilla!” totesi äiti, kun tultiin Lankamaailmasta ulos. Mä itse pohdin, että mahdanko olla tulossa kipeäksi, kun ensimmäistä kertaa ikinä tulin Lankamaailmasta ulos PIENEN muovikassin kanssa! 🙂
OriginalPhoto-469260715.225734

OriginalPhoto-469260739.540706

Loppupäivä menikin sitten kummitädin luona maailmaa parantaen ja kahvitellen ja kylläpäs meillä oli sitten mukavaa!

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.