Savikiekkoja

Kirpparille tuotiin kasa vanhoja ”savikiekkoja”. Olivat niin huonossa kunnossa, ettei niistä olisi ollut iloa kenellekään. Paloja puuttui ja olivat niin naarmuuntuneita, sillä olivat vain toistensa päällä, ilman mitään sen suurempaa suojaa, yhdessä kasassa. Olivat menossa roskiin, mutta kun mun mielestä on sääli heittää tuollaista tavaraa roskiin, niin pelastin ne meille, sillä minkäs sitä hamsteri luonteelleen voi.

Tilasin muutaman kellon koneistot ja kas kummaa, vanhat levyt muuttuivat uniikeiksi seinäkelloiksi. Sen verran nostalgista musiikkia noilla levyillä on, että ovat kelvanneet kun näitä olen eteenpäin laittanut.

Hieman piti levyn keskellä olevaa reikää suurentaa, että saatiin koneisto mahtumaan helpoisti siitä läpi, mutta se oli pikku juttu.

IMG_9045

IMG_9041

IMG_9040

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.