Keep Calm and Carry On!

Tämä toisen maailmansodan aikainen brittiläinen juliste on kokenut uuden tulemisen ja se tuli hankittua myös meille. Halusin julisteeseen hyvin yksinkertaiset, valkoiset kehykset ja sellaiset siihen sitten löytyikin. Mielestäni julisteen teksti ei ole vanhentunut tässä vuosien varrella, vaan sopii myös nykypäivään ohjeeksi.

Tässä vielä muutama kuva kehystämisen eri vaiheista:


Julisteeseen ei kovinkaan usein laiteta paspista, mutta taustapahveja tarvitaan kaksi kappaletta.


Tässä suunnittelen kuinka monella kasviliimateipillä kiinnitän julisteen. Nuo teipit liimataan noin suunnilleen puolestavälistä julisteen taakse ja loppu teippi käännetään taustapahvin taakse ja kiinnitetään toisella kasviliimateipillä. Yleensä juliste kiinnitetään vain yläreunasta, niin myös tässä tapauksessa.


Listaleikkurin jäljiltä jää usein korjattavaa ja hionnan jälkeen kulmiin laitetaan sopivan väristä kulmatäytettä.


Lopuksi vielä ruskealla kasviliimateipillä pölysuojaus ja sitten onkin aika miettiä millainen kiinnitys sopisi listaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.