Venetsialaisia naamioita ja grafiikkaperhonen

Tässä työssä pääsin tekemään ensimmäisen moniaukkoisen paspiksen. Kehystin yhteen ja samaan paspikseen kolme venetsialaista postikortti. Ilmeisestikin kuvat ovat otettu Venetsian karnevaalien aikaan. Paspiksen valitseminen osoittautui vallan haasteelliseksi, sillä alkuperäinen ajatus harmaasta paspiksesta ei toteutunut, sillä mikään harmaista paspiksista ei sopinut jokaiseen kuvaan. Lopulta päädyin antiikkivalkoiseen paspikseen, jossa on tumman harmaa leikkauspinta. Kehyslistaksi valikoitui tumma hopea kehys, joka on aavistuksen kupera.

Samalla paspiksella ja samalla kehyslistalla kehystettiin myös pieni grafiikanlehti. Taulut menivät samalle henkilölle ja hän toivoi jotain yhtenäisyyttä tauluihin. Onneksi värimaailmansta löytyi niin paljon samaa, että pystyin käyttämään samoja materiaaleja. Taulujen omistaja, kummitätini, oli kovin tyytyväinen uusiin tauluihinsa, että päätti laittaa samalla kotinsa sisustusta uusiksi, että koti sopisi paremmin taulujen teemaan!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.