Ensimmäinen asiakastyö

Omien kehystystöiden ohella teemme myös asiakastöitä. Ensimmäinen asiastyöni oli öljyvärimaalauksen kehystäminen. En ollut ennen kyseistä kehystystä tehnyt, joten mielelläni sen tein. Kehykset oli valmiiksi valittu, joten pääsin heti töihin. Asiakas oli hyvin tyytyväinen, noutaessaan kehystettäväksi jättämänsä työt koululta.

Öljyvärityön kehystäminen lieneen helpoin ja nopein kehystystyö, joita olen tehnyt. Kangas on yleensä jo valmiiksi kiinnitetty kiilalistoille, joten kehystäjän tehtäväksi jää lähinnä varmistaa, että taulu ei ole vino mihinkään suuntaan ja sitten tehdä kehykset ja kiinnittää taulu niihin. Ei siis papsiksen leikkuuta, ei lasia, ei taustapahvia. Työ kiinnitetään niin, että mahdollisuuksien mukaan vältetään kiinnittämästä mitään ylimääräistä kiilakehyksiin, ettei työ kärsi pienintäkään vaurioita.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.