Kissapeili

Tämänkin peilin puuosat olen tehnyt puutyökurssilla. Kaikki alkoi vajaan 70cm pätkästä leppä raakalautaa, josta sitten lähdettin työstämään kehyksiä. Päätin jo alkuvaiheessa, että teen näistä niin isot kuin vain mahdollista. Pakko myöntään, että toisinaan hieman hirvitti ne puusalin isot koneet, mutta nyt on sitten omin käsin tehty peili eteisen seinällä!

Koristeet nurkkiin olen leikannut kuviosahalla. Kissat ovat koivusta ja lankakerät ovat männystä. Lankakeriin veistelin hieman kuvioita, jotta ne muistuttaisivat edes etäisesti lankakeriä, tosin ne taitavat muistuttaa enemmän ruusunkukka kuin lankakerää! Koristeet maalasin akryylimaaleilla.

Kehyksen käsittelin fingergoldin hopealla, jota ohensin maaliöljyllä. Näin sain tasaisen ja peittävän pinnan. Koristeet kiinnitin kulmiin ja laitoin peililasin paikoilleen. Kehyksen koko on 61x61cm ja peililasin koko on 46x46cm.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.