Huopatöiden kehystämistä

Toisessa jaksossa ison osan kehystämiseen käytetystä ajasta teemme asiakastöitä. Tällä kertaa tehtävänä oli kehystää viisi neulahuovutettua työtä. Jokainen työ kiinnitettiin yläreunasta harsinpistoilla taustapahviin ja töihin laitettiin myös paspikset. Jotta solmut eivät näkyisi laitettiin vielä toinen taustapahvi työn takapuolelle ja näin saadaan siisti tausta.

Listaksi valikoitui aavistuksen kuluneen näköinen hopean värinen lista. Listan kanssa oli hieman haastetta, sillä elävänä materiaalina puu oli päättänyt mennä kieroon ja se tiesi kulmien korjailua. Osaan töistä laitoin kulmatuet, varmistamaan että kehykset pysyvät kuosissaan. Työ tuotti kuitenkin tulosta ja hienot tauluthan niistä tuli.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.