Kimalletta


Saimme jokainen nipun puuvalmiita kehyksiä ja niitä on ollut mielettömän hauska tuunata. Päätin tehdä hieman kokeiluja perinteisellä askartelukimalteella, hileellä tai glitterillä, miten sitä nyt itse kukin haluaa kutsua. Kehyksiin pääsi jälleen kerran pari postikorttia.

Ensimmäisessä on maanantain voimaeläin Säihkyturpa, tuttu kaikille Fok_it-sarjakuvaa lukeville. Säihkyturpa sai vaaleanpunaiset kehykset ja näissä kehyksissä kokeilin sirotella kimalletta vielä märän akryylimaalin päälle. Ihan kivathan niistä tuli, mutta olisin toivonut kimalteen tarttuvan hieman paremmin.


Kontrastina Säikyturvalle kehystin Kalervo Palsan maalaaman Suojelusenkeli-postikortin. Kehyslistana samainen puuvalmis lista, maalina musta akryylimaali. Tähän kehykseen laitoin maalin päälle puolihimmeän lakan ja ripottelin kimaleteen märän lakan päälle. Kimalle tarttui huomattavasti paremmin tällä konstilla. Joten tulevaisuudessa jos mahdollista, laitan kimalteet lakan päälle!

Itse pidän erityisesti siitä, että kimalle tuo huurteisen vaikutelman kehyksiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.