Peili Lumikuningattarelle

Onko suurempaa aarretta taidekehystyksenopiskelijalle, kuin saada rikkinäiset pyöreät kehykset! No, eipä juuri nyt tule kyllä muuta mieleen! Kummitätini kello oli päättänyt tippua seinältä ja hän oli fiksusti säästänyt rikki menneet kehykset minulle. Liimasin ne kasaan ja nidoin niittejä reilusti vielä takapuolelle, että varmasti kestäisi kasassa.

Hioin listan pinnassa olevan lakan pois ja maalasin listan kolmeen kertaan valkoisella akryylimaalilla. Lopuksi laitoin vielä puolihimmeän kalustelakan päälle ja lakan päälle ripottelin glitteriä. Peilin reunaan naputtelin pienillä kuparinauloilla akryylihelmiä. Helmien paikoillaan pysyvyyden varmistin vielä tipalla silikonia.

Pyöreän peilin leikkaamisessa on omat juttunsa, mutta hyvinhän sekin onnistui ja nyt on Lumikuningattaren peili valmiina.

round4

round2

round1

round

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.