Enkeli lentää liihottaa

IMG_6514

Kummitädin tekemä enkeli-ristipistotyö pääsi arvoisiinsa kehyksiin. Koska työssä oli käytetty metallisia koristeita tuli työn ja lasin väliin pastellilistat. Paksuutta työlle kertyy aina reilusti, kun työ pingotetaan kapalevyn ja happovapaan pahvin päälle ja kun kaiken päälle lisätään vielä taustapahvi, niin korotuslistat ovat pakolliset. Niiden leikkaamisestahan minä tykkään erityisesti…

Koska työ on isohko ja kaunis, piti kehysten olla samanlaiset. Valitsin yksinkertaisen kauniin kehyksen, joka olisi sopinut tauluun sellaisenaan, mutta lyöntimetallista innostuneena laitoin pintaan lyöntimetallin ja lyöntimetallin päälle punaorkapatinan. Hento punaisen sävy kehyksessä tukee punaisen mekon värimaailmaa loistavasti.

Sekä kehystäjä että asiakas olivat kovin tyytyväisiä työn tulokseen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.