Brains!

kehysblogi3

kehysblogi2

Tämä työ kuuluu sarjaan ”kerrätys kunniaan” vanha vitriini, vanha kehyslista, vanha, magneettimaalilla maalattu vaneri. Vitriinilistoista tein 38x38cm kokoisen vitriinin, vanhat kehyslistat leikkasin samaan kokoon ja vaneria pienensin sen verran, että sain sen mahtumaan vitriiniin. Lasia ei tähän vitriinin tullut, sillä siitä tuli meille kotiin muistovitriini, johon voi sitten magneeteilla kiinnittää mukavia juttuja matkan varrelta.

Yllättäin laitoin lyöntimetallin kehykseen ja patinoin sen kobilttioksidin viherällä. Vitriinilistaan maalasin pohjamaalin ärhäkällä pinkillä ja pinkin päälle laitoin krakleerauslakan. Viimeistelin vitriinilistan ärtsyn vihreällä ja tulos on aika psykedeelinen. Näyttää kuulemma ihan aivoilta! Kun vielä lakkasin vitriinilistan alkoi pinkkimaali suorastaan hehkumaan!

Loppuun vielä kuva siitä, millaista on tämä töiden kuvaaminen kotona: uteliaita assareita on auttamassa vähän turhankin monta, tässä kuvaan ehti Tikru! Kuvausrekvisiittana viime vuonna saatu ystävänpäiväkortti ihanalta ystävältäni!

kehysblogi1

1 kommentti

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.