Asiakastöitä

Jakson aiheena on asiakastöiden tuunaaminen. Tähän mennessä tehtyä:

paitavitriini
Vitriini 30-vuotislahjaksi pojalle. Vitriiniin tuli pojan paita sekä pienessä kehyksessä kuva pojasta paita päällä.

monikehys
Syntymäpäiväkortti, joka sai ymprilleen kahdet kehykset sekä toiveiden mukaan maalatun ripsilistan. Oli ensimmäinen monikehystyö, jonka tein ja hyvinhän se onnistui. Kovin tyytyväinen oli kortin kehystettäväksi tuonut rouvakin. Kortissa olleen tekstin kävin kopioimassa ja liimasin sen taulun taakse.

mitalit
Mitalit vitriinissä. Nämäkin menevät syntymäpäiväläahjaksi, jos en ihan väärin muista, taisi kyseessä olle 60v juhlat. Mitalit laitoin toiveiden mukaan aikajärjestykseen. Materiaalien valinta oli aluksi haasteellista, sillä mitaleja oli eri värejä ja myös asiakkaan mukanaan tuoma tapetti oli omanlaisensa. Mutta kaikkiaan sain aikaiseksi ihan harmonisen kokonaisuuden.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.