Taiteilijat itse

emmijapaavo

Se on harvinaista herkkua, että saa taiteilijat itse töittensä kanssa kuvaan, mutta nyt kävi tuuri. Kehystin kaksi piirustusta, toisen on tätini mies piirtänyt oppikoulun kolmannella luokalla ja toisen on samaisen tätini tyttären tytär piirtänyt ihan hiljattain. Kovin tyytyväisiä olivat molemmat taiteilijat, kun työnsä näkivät kehyksissä ja viimeisten kuulumisten perusteella molemmat työt ovat myös paikkansa löytäneet.

Tässä Aatami ja Eeva kuvassa itseäni pelotti hieman se, että kuva oli niin kovin hauras ja ajan syömä, mutta onneksi sen sain kauniisti kehyksiin ja nyt se on ajanhampaalta turvassa hieman paremmin. Oli myös muuten ensimmäinen kerta, kun tein ylisuuren aukon paspikseen. Aika kiva tekniikka tuokin!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.