Château de Versailles: Kultaa, kultaa ja lisää kultaa

Château de Versailles, kultaajan unelma? Voi sitä kullan määrää! Mahtipontisuutta, koristeellisuutta, mahtavuutta! Minne tahansa katsoi, niin aina oli joko lehtikultaa tai sitten kultamaalia ja sitä oli silmänkantamattomiin. Toisten ihaillessa kattomaalauksia, minä keskityin tuijottamaan kullattua takanreunusta etsien lehtikullan saumakohtia!

Tuo olisi kyllä aivan unelmapaikka olla työssäoppimassa, kultaamista päivästä päivään! Ihan mahtavaa! Toisaalta, jos olisi tuollaisessa paikassa töissä, osaisiko sitä enää nauttia kullan kiillosta ollenkaan, kun sitä päivästä päivään katselisi ja käsittelisi. No, ainakin tämä matkailija jaksoi huokailla toinen toistaan upeamman kultauksen perään palatsin huoneissa kävellessään!

kultaus20

kultaus18

kultaus16

kultaus15

kultaus14

kultaus12

kultaus10

kultaus8

kultaus6

kultaus5

kultaus3

kultaus2

kultaus1

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.