Louvren kehyksiä

Louvre, yhtä ruuhkainen kuin aina! Ihmiset rynnivät ja tönivät toisiaan päästäkseen näkemään ne tietyt teokset tuolla. Ruuhat ovat ajoittain suorastaan toivottomat tietyissä huoneissa, mutta onneksi museo on iso ja näkemistä on paljon. Sitä näkemistä on niin paljon, ettei sitä pieni ihminen yhdessä päivässä ehdi koko museota kiertämään. Joku on joskus laskenut, että jos viettäisi 30 sekuntia jokaisen Louvressa esillä olevan teoksen luona, menisi museon kiertämiseen 100 päivää!

Jälleen kerran suurimman osa ihaillessa maalauksia kehysten sisässä, keskityin minä kuvaamaan ja katselemaan kehyksiä. Eniten nautin tuolla kuitenkin veistoksista ja niiden katselemisesta, tämä johtui varmaan suurimmaksi osaksi siitä, että veistossaleissa oli tilaa liikkua ja katsella rauhassa ilman tönimistä.

louvre35

louvre

louvre34

louvre33

louvre32

louvre31

louvre30

louvre29

louvre28

louvre27

louvre26

louvre23

louvre22

louvre21

louvre20

louvre19

louvre18

louvre17

louvre15

louvre14

louvre12

louvre11

louvre10

louvre9

louvre8

louvre7

louvre6

louvre5

louvre4

louvre3

louvre2

louvre1

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.