Itselle ja äidille, tai oikeastaan pelkästään äidille.

IMG_0097
Näihin kaikkiin tauluihin liittyy tiiviisti tänä vuonna valmistuva Tuija. Tuijan kanssa ollaan tunnettu jokunen vuosi ja nyt ollaan taas samassa opinahjossa. Viime tiistaina, kun pengoin omaa hyllykköäni, osui käteeni tämmöinen kissakuva. Mitään käsitystä ei ollut koko kuvasta, sillä minun se ei ollut. Tiedustelin asiaa ja takaa kuului: ”En minä vaan asiasta tiedä yhtän mitään!” Tuija sen oli ”testamentannut” minulle, kun hänellä ei sille käyttöä ollut ja mä nyt olen tämmöinen hassu kissaihminen.

Kuva on sellainen, joka tuo mieleen vanhat konvehtirasiat ja se suorastaan huusi jotain hieman kitchiin viittaavaa kehystä. Jostain ihmeen syystä onnistuin leikkaamaan kehyksestä ihan liian ison, joten korjasin pienen mokani laittamalla kehykseen vielä kultaisen pastellilistan.

Kuvaa olin kaavaillut jonnekin meidän kodin seinälle, jotka muuten alkavat olemaan jo aika täynnä. Mutta kuinkas siinä sitten kävi. Vein äidilleni muutaman hänen tilaaman kehystystyön ja näytin kissataulua hänelle ja sinnehän se jäi. Varmaan on äidin punaisen buduaarin seinällä 🙂

IMG_0103

IMG_0104

IMG_0105

Kolme ylläolevaa työtä äitini antoi Tuijalle kehystettäväksi joskus viime vuonna. Taisi olla joulun jälkeen kun Tuija antoi valmiiksi pingotetut ja paspiksiin laitetut kuvat mulle, todeten, ettei kyllä ihan kaikkea mitä pitäisi ehdi kevääseen mennessä kehystää. No, olen kaikki omat hommani kehystänyt ja kuitenkin koulua on vielä hetkinen jäljellä, niin nythän ne voisi kehyksiin laittaa. Kultaiset kehykset passaavat äidille oikein hyvin ja kivathan niistä tuli.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.