Pihapiiri

2014-02-20 09.53.45
Sain ylläolevan kuvan kehystettäväksi. Siihen piti saada uudet, kivemmat kehykset. Taulu on maalattu ilmeisesti kovalevylle ja kehykset oli kiinnitetty listan päältä naulaamalla, lisäksi kehykset oli maalattu ilmeisesti jollain kultamaalilla ja maalia oli levinnyt tauluun, jättäen tauluun ikävät raidat.

Kun irrotin kehykset paljastui alta aivan mahdottoman likainen alue. Yritin sitä varovasti puhdistaa, mutta lika ei lähtenyt. Aloin etsimään sellaista listaa, joka peittäisi tuon likaisen alueen, mutta sellaista ei yksinkertaisesti löytynyt, joten päädyin laittamaan ripsilistan kehyksen seuraksi. Onneksi varastossa oli sellaista ripsilistaa, jossa oli lähestulkoon samaa punaista, jota taulun rakennuksissa on ja se sopi tauluun täydellisesti.

2014-02-20 11.18.53

Itse olen lopputulokseen tyytyväinen. Toivottavasti myös taulun omistaja on. Tosin taulua hän ei vielä hetkeen aikaan näe, sillä hän toi sen verran paljon kehystettävää, että niiden kanssa puuhaillessa kuluu hetki jos toinenkin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.