Suomen kartta

2014-03-18 10.03.03
Tällainen hieno, kohokuvioitu Suomen kartta oli sitten seuraava kehystettävä. Ei ollut aika sitä kovin hellin käsin kohdellut. Kartta oli nidottu aaltopahville ja niitit olivat revenneet ja rikkoneet karttaa. Ensin yritin korjata pahimpia kohtia kasviliimateipillä, mutta kartan materiaali oli jotain sellaista, että kuivuttuaan teipit rapsahtelivat yksitellen irti. Päädyin kokeilemaan lakanakankaan liimaamista rikkinäisiin kohtiin, kartan takapuolelle ja se toimi. Pahimmat kohdat sain korjattua.

Näissä kehyksissä kartta varmasti säilyy paremmin kuin aaltopahville nidottuna!
2014-03-18 10.55.51

2 kommenttia


  1. Mulla on samanlainen kartta varastossa.. Saako tuollaisia kehyksiä valmiina mistään, johon kartta mahtuisi?

    Vastaa

    1. Todennäköisesti ei saa. Tuo kohokuvionti vaatii pientä korotusta kehykseen, ettei litisty lasin alla. Parhaimman lopputuloksen saa, kun kehystyttää alan liikkeessä.

      Vastaa

Vastaa