Synttäriajelulla

Tammikuun alussa vietin synttäreitä, vuosia tuli täyteen 42. Nörtiltä sain synttärilahjaksi Museokortin, siis aivan parasta mitä mulle voi (langan ja hyvän kahvin lisäksi) antaa sekä lupauksen, että kun mennään mökille ajeluttaa hän mua lähiseutujen käsityöliikkeissä, tosin ostokset saisin maksaa itse. Mökillä vietettiin muutama päivä ja sitten mun synttäripäivänä lähdettiin ajelulle.

IMG_9372

IMG_9377

Kotiin toin tämmöiset pienet ostokset 🙂
IMG_9430

Päivän ensimmäinen pysähdys oli Alajärvellä Paapossa. Siinä on muuten ihan uskomattoman viehättävä putiikki ja palvelu on mitä mainiointa. Mikä parasta, sinne on vaan tunnin matka meidän mökiltä! Paaposta lähti mukaan trikookudetta, nappeja ja pari kerää Almina lankaa.
IMG_9432

Mulla on ajatus trikookuteesta tehdystä jutusta, johon kaipailen värejä, joten ostin Paaposta Räsymattosäkin, jonka sisältö olisi yllätys minulle. Säkissä on 10kg trikookudetta, jonka Paapon ystävällinen henkilökunta valitsee aivan randomisti. Ei tarvitse itse pähkäillä mitä värejä ostaa, kun joku toinen valitsee ne puolestasi! Kätevää! Voin rehellisesti sanoa, että säkki yllätti positiivisesti, siellä oli sellaisia värejä joita tuskin olisin itse valinnut, mutta tykkäsin kovasti kaikista väreistä. Itselle on vaan niin kovin hankalaa ostaa sinisen ja oranssin sävyjä, joten hyvä, että joku muu ne valitsi mulle 🙂 Trikookudesäkin olin tilannut ennakkoon netin kautta, joten se oli myymälässä odottamassa mua!

Nyt kun saan vielä loput vyyhdeistä kerittyä, ei muuten mitenkään helppoa hommaa viiden kissa avustaessa, niin pääsen ideaani toteuttamaan 😉
IMG_9436

Alajärveltä jatkettiin sitten Lankavaan Kauhavalle. Mä olen siitä huono shoppailija, että yleensä tiedän tarkkaan mitä olen hakemassa, joten vaikka miten haahuilen ympäri kauppaa ei koppaan oikeastaan tipahda juuri koskaan mitään ylimääräistä. Niin myös kävi tälläkin kertaa. Alizen Angora Gold Simli Batik-langoista tulee huiveja, Cashmira Batikista tulee itselle hyvin simppeli huivi ja Superwashista no sukkia tietysti! Mä jotenkin tykkään noista Alizen langoista, eivät ole mitään mahdottoman hintaisia ja ihan hyvä laatuisia.
IMG_9433

Viimeinen pysähdys oli sitten Keskisen Kyläkauppa Tuurissa. Tiesittekö muuten, että jos satut synttäripäivänä Tuuriin ostoksille, niin henkkareita infossa vilauttamalla saat lahjakortin, joka oikeuttaa buffa-ruokailuun sinä päivänä tai sitten á la-carte listalta saa buffan verran alennusta 🙂 Mie popsin oikein herkullista valkosipulipossua! Toki tuli kierrettyä myös lankahyllyjen kautta ja siellä oli hyllyssä tuota ihanaa Regian Fluormaniaa. Oli ihan pakko pelastaa muutama kerä kotiin. Alennuskopassa oli Seiskaveikan Viidakkoa ja Polkkaa 4,50€/kerä. Ei kai kukaan tuohon hintaan niitä kauppaan jätä? 🙂
IMG_9431

Ihan kiva synttäriajelu, etten sanois! Saas nähdä mitä näistä vuoden mittaan syntyy!

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.