Kuplia kummitytölle

Ihanainen kummityttöni V, siis se keskimmäinen, mun VVV-kummityttötriosta. Tilasi kummitädiltä joululahjaksi kuplapipon. Helppo oli lahja, neiti valitsi ja osti itse langat ja äitinsä VillaHillan Kaisa toi ohjeen. Toteutus jäi sitten kummitädin huoleksi.

Alkuperäisessä ohjeessa oli pipoon tehty kolme kerrosta kuplia, mutta kummityttöni halusi kerroksia viisi. Mun silmään tuo viisi kerrosta näyttää mukavammalta!

Koska lankaa jäi reilusti kysyin olisiko toiveita mitä lopuille langoille tehdään ja kuulemma kuplalapaset olis kiva juttu. Nyt on rehellisyyden nimissä pakko tunnustaa, että lapaset eivät olen mun tekemät! Mä olen neulonut yhdet ainoat lapaset joskus 1980-luvulla, pakotettuna ala-asteen käsityötunnilla. Kai sitä nyt yhdet lapaset saisi aikaiseksi, jos oikein yrittäisi, mutta nyt tuli äiti apuun ja tekaisi tuosta vaan suitsait sukkelaan lapaset!

Pipo on matkannut jo Hämeenlinnaan kummitytsyn päätä lämmittämään ja lapaset lähtee varmaankin tällä viikolla, jos saan könyttyä postiin.

IMG_9155

IMG_9156

IMG_9527

IMG_9525

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.