Anelmaiset

Yleensä mä en hirveästi neuloskele semmoisia juttuja, jotka ovat jotenkin pinnalla. Tuntuu, että kun mallia tulee joka tuutista, niin siihen kyllästyy. Jostain syystä Anelmaisiin en ole kyllästynyt, johtuu varmaan siitä, että niistä saa helposti muokattua vaikka minkälaiset ja just oman näköiset. Itse en ole niitä neulonut aikaisemmin, mutta nyt olen. Ystäväni Anne kyseli jos syksyllä, kun oli PartyLiteä meillä esittelemässä, että neuloisinko Anelmaiset hänelle. Lupasin neuloa ja kaiveltiin tuossa jokin aika sitten mun lankavarastoja ja sieltä löytyi mieleiset langat. Ei muuta kuin tuumasta toimeen.

En ole hirmuisesti kirjoneuleita sukissa harrastellut, joten nyt otin suosiolla hieman suuremmat puikot. Yleensä neulon Seiskaveikkaa 3,5mm puikoilla, nyt käytössä oli 4mm puikot ja sukista tuli just eikä melkeen passelit. Ainahan se vähän meinaa jännittää, kun toiselle neuloo, että tuleeko siitä sukasta sopiva. Kovasti oli Anne tyytyväinen uusiin sukkiinsa ja itsekin olin lopputulokseen vallan tyytyväinen.

Sukissa olen käyttänyt seuraavia lankoja: Raitalangat 847 ja 862 sekä 522 (vaal.pun), 011 (valkoinen), 673 (tumma suklaa) nämä siis Novitan Seiskaveikkaa.

OriginalPhoto-474973746.049910

OriginalPhoto-475411253.469372

IMG_9648

annenanelmat

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.