Kun on alkuun päästy niin antaa mennä vaan…

Mun mielestä on melko hassua, että toiset joutuu piilottelemaan lankaostoksiaan miehiltään. En ole oikeastaan koskaan ymmärtänyt, että miksi näin. Meillä Nörtti on aina valmiina kuskaamaan mua lankakauppaan, jos siellä on alennusmyynnit ja tasaisin väliajoin tiedustelee, että tarttisko Korialla käydä. Mä ostan lankaa ja Nörtti ostaa pelejä tietokoneeseen, XBoxiin, Pleikkaan tai Wiihin, ei se sen kummallisempaa ole.

Tuossa jokin aika sitten Nörtti kysäisi, että eikös jossain lankakaupassa ole alennusmyynnit menossa. Totesin, että juu onhan siellä ja olis siellä kyllä lankaa, mitä ois kiva ostaa vähän isompi satsi. Nörtti totesi, että anna mennä, tulee se käytettyä kuitenkin. Niinpä mie sitten tilasin Lankamaailmasta akryylilankaa Lisa Unia ”muutaman” kerän. Tarkkasilmäiset voi laskea, että keriä on 140kpl, eiköhän ne hetkeksi riitä ja värejä piisaa ainakin. Melkoinen kasa. Suurimmaksi osaksi menevät virkkauksiin. Olen niin ihastunut noihin afrikankukka elukoihin, että niitä varmaan tulee tehtyä aika paljon ja on noita muitakin malleja odottamassa tekemistä. Lankamaailmasta tilasin myös ihanaa Spice viskoosilankaa, joka suorastaa huutaa huiviksi pääsyä!

IMG_9673

IMG_2955

IMG_9687

Eräänä iltana Lahen Prismassa oltiin ruokaostoksilla. Nörtti pysähtyi lankahyllylle ja totesi, että nää kolme väriä on just sua ja nappasi kerät koppaan. Mitäpä mitä asiaa vastustamaan. Ihania nuo Novitan Nalle Garden langat. Sukkia, sukkia, niitä noista tulee!
OriginalPhoto-476375317.002878

Poikettiin myös Anttilassa, kun Nörtiltä uupui eräs peli, jota oli jonkin aikaa suunitellut ostavansa. Peliä ei löytynyt, mutta päätin kipaista vielä yläkerrassa kurkkaamassa olisko mitään kivaa lankaosastolla. Olihan siellä, myivät Novitan Miami lankoja pois 2€ kerä. Värillisiä Miameita mulla on vaikka kuinka paljon, mutta valkoista ei. No, nyt on, ostin kaikki loput valkoiset pois kuleksimasta. Kannatti poiketa.
OriginalPhoto-476716037.243803

Pitäis varmaan hieman alkaa himmailemaan lankaostoksissa, vai mitä luulet? On lankaa koskaan tarpeeksi? Vai puuttuuko aina just se yks tietty väri?

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.