Ystävänpäiväyllätys

Pari päivää ennen ystävänpäivää summeri soi. Kurkkasin ikkunasta ja näin Postin auton parkkeerattuna oven eteen. Päästi postipojan sisään ja hän ojensi mulle paketin Novitalta. Siellä oli uusin lehti sekä kaksi kerää Seiskaveikan lankaa. Kuten monesta muustakin blogista voi lukea, näitä mukavia ylläreitä on mennyt ympäri Suomen, mukavaa nähdä mitä itse kukin näistä saa aikaiseksi. Kuinka onnistuivatkin valitsemaan just mun lempparit koko väriskaalasta. Tuosta harmahtavasta on mulle tulossa maailman ihanin palmikkoneule, jota äiskä neuloo. Ehkäpä näistä langoista teen neuleeseen sopivat sukat!

Miskakin nautti ystävänpäiväyllätyksestä!

Kiitos Novita!

IMG_9790

IMG_9793

IMG_9794

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.