Murheenkryyni

Se tunne kun löydät uuden ihanan mallin ja ostat sen. Rupeat innoissasi tekemään uutta elukkaa. Katsot ohjeesta, että montako palaa pitää virkata. Virkkaat palat ja alat yhdistämään niitä, vain huomataksesi, että ohje on täynnä melkoisen typeriä huolimattomuusvirheitä. Typeriä virheitä, kuten ”liitä kaksi kuusikulmiota toisiinsa” ja kuvassa on kuusi ja seitsenkulmio, että mitäköhän tässä pitäisi sitten liittää.

Kirjoittelet omat huomiot malliin ylös ja pääset siihen vaiheeseen, että enää puuttuu takajalat sekä häntä… tässä vaiheessa oivallat, että olet käyttänyt kaikki palaset ja alat kuvien perusteella laskemaan kuinka monta palaa puuttuu…eipä niitä puuttunut kuin 24! Huvittaa on myös se, että tekstissä lukee häntään tarvittavan 8 palasta, kun oikeasti häntään tulee neljä palaa. Hermot meinasi mennä, mutta kiukulla kasasin sen. Kuvissa koiralla on kuono sekä kieli, mutta ohjeessa ei ole mitään mainintaa siitä mitenkä ne pitäisi virkata. Myös kuvat eri vaiheista olivat hyvin epämääräisessä järjestyksessä, eikä kuvat olleet mitenkään kauhean hyvä laatuisia.

Kaikista noista virheistä selvisi kyllä maalaisjärjellä, mutta sellaisia ei todellakaan saisi olla mallissa, josta joutuu maksamaan. Jotkut pikku virheet ymmärrän kyllä, niitä voi lipsahtaa ihan huomaamatta mukaaan, mutta tässä mallissa puhutaan jos melkoisen isoista virheistä. Olen laittanut suunnittelijalle palautetta aiheesta.

Tätä koiraa voi hyvällä omallatunnolla kutsua työvoitoksi. Koira lähtee vartioimaan äidin punaista buduaaria! Lankaa meni melkoinen määrä 839g Seiskaveikkaa! Korkeutta koiralla on reilut 50cm!

IMG_0026

IMG_0027

XOXO
Tanjanimmari

5 kommenttia


 1. Hurmaava Murheenkryyni! Kova työ kannatti, mutta olet kyllä täysin oikeassa siinä, että etenkin maksullisten ohjeiden pitäisi kyllä toimia ilman omaa säätämistä.

  Vastaa

  1. Kiitos! Murheenkryynille on nyt tulossa serkku 🙂 Menee onneksi helpommin kuin ensimmäisen kasaaminen.

   Vastaa

  1. Kiitos! Nyt on tulossa toinen, onneksi ensimmäisen kanssa tuskailut on tehneet toisen tekemisestä hieman helpompaa.

   Vastaa

 2. Upea lopputulos kaikista vaikeuksista huolimatta. Olen katsellut mallia ostaakseni, taitaapa jäädä ostamatta.

  Vastaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.