When In Scotland

Huivi, ihan vaan itselle. Rakastan Diana Gabaldonin Outlander-kirjoja sekä kirjojen pohjalta tehtyä tv-sarjaa. Pakko tunnustaa, että suurin osa sarjan katsomiseen käytetystä ajasta meni niiden upeiden neuleiden tuijottamiseen 🙂 Pikaisella googlettamisella löysin muutaman kivan ilmaisen ohjeen ja tämä When In Scotland-huivi pääsi ensimmäisenä toteutettavaksi. Mä olen melkoinen kutiamaan, kun villalangasta on kyse ja pitkään etsin mukavaa lankaa, josta huivin tekisin.

Tammikuussa kun piipahdin Lankavan myymälässä Kauhavalla käteen osui Alizen Cashmira, 100% villa, joka yllätti pehmeydellään ja kutiamattomuudellaan. Myös langan värimaailma miellytti silmää ja sitä lähti mukaan kaksi kerää. Huivi on hyvin yksinkertainen ja kiva neulottava, aina oikeaa ja lisäyksiä. Ihan hirmuisen napakasti en huivia pingotellut, pieni, periaatteellinen pingotus kuitenkin. Puikot olivat aika reilun kokoiset 5,5mm, jolloin sain mukavan pehmeän ja ilmavan neuloksen huiviin.

Ihana kelttiläinen Claddagh-neula pitää huivin paikoillaan hyvin. Pysyy vilukissa lämpimänä viileänäkin iltana.

IMG_0047

IMG_0048

IMG_0050

IMG_0051

Onko lukijoissa muita Outlander-faneja?

XOXO
Tanjanimmari

3 kommenttia


    1. Kiitos. Mukavan helppo ja nopea malli ja tuo Alizen Cashmira on kyllä ihana lanka neuloa.

      Vastaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.