Hamsteri hamstrasi lankoja…

…Huvilaa, Kartanoa ja Nallea. Ostoskorien täytyttyä kysyi hän: ”Ootko sä nyt ihan varma?”

Eräänä torstai-iltana, mulla oli hieman huono päivä. Toukokuu ei ole mulle mikään helppo kuukausi. On syöpä-vuosipäivää ja äitienpäivää (lapsettomalle rankkaa aikaa) muuta sellaista ei niin kivaa. Toki myös mun ja Nörtin ensitapaamisen vuosipäivä osuu toukokuulle, että jotain hyvääkin.

Oli jo ehtinyt käydä suihkussa ja tuijottelin sängyssä peiton alla telkkaria, kun Nörtti paukkaa makuuhuoneeseen ja ilmoittaa: ”Nyt on niin kaunis kesäilta, että lähdetääs ajelulle!” En meinannut lähteä, mutta hyvin tuo suostutteli ja kohta istuttiin autossa. Tuo miun rakas oli päättänyt piristää mua ja ajoi Korian ABClle ja sanoi, että nyt mennään lankaostoksille. Mulla oli mielessä, että josko vaikka huivilangat ostaisin, mutta kun näin mitä 2-laatuisten lankojen laareissa oli, muuttui suunnitelmat.

Laarit pursuilivat Huvilaa ja Kartanoa, melkein kaikissa väreissä. Noista langoista olen paljon virkkaillut, joten ajattelin, että josko muutaman nyssäkän sieltä ottaisi. Nörtti kävi hakemassa kaksi ostoskoria ja totesi: ”Otat sieltä nyt jokaista väriä ainakin yhden pussillisen ja kaikki valkoiset ja jos jotain muuta tarttet, niin Rouva on hyvä vaan. Mä maksan nämä!” Koska olen tottelevainen ja kuuliainen Rouva, niin tein työtä käskettyä ja kaikkiaan meille lähti 1200g valkoista Nallea ja 5438g Huvilaa ja Kartanoa. Kotona laskettiin, että noiden 2-laatuisten lankojen kokonaishinta jäi noin 200€ halvemmaksi kuin mitä noi olis maksaseet normihinnoilla. Pelkkää tienistiä, sanon mä.

Yksi valkoinen pussi oli sangen mielenkiintoinen, siellä oli yksi vyyhti lankaa, joka painoi 778g. Vyyhdissä oli melkein 2,5km lankaa ja sitä sitten äipän kanssa kerittiin melkeen 1,5h, kun piti välillä pitää taukoja, käsien väsyttyä. Naurettiin, että eipä tuo 2,5km ole matka eikä mikään kun lähtee kävelylle, mutta tuntuu julmetun pitkältä kun sellaista määrää kerii vyyhdiltä.

Nyt ei muuta kuin virkkuukoukku heilumaan!

IMG_1955

IMG_1956

IMG_1961

IMG_1962

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.