12 vuotta Nörtin kanssa

IMG_1993

Meillä oli vuosipäivä. 12 vuotta sitten, kahvia juomaton Nörtti ajoi Espoosta mun kämpälle iltakahville. Juteltiin aamuun asti ja lähdettiin tahoillemme töihin. Ekana iltana Nörtti jätti jo tavaroitaan mun luokse. Loppu onkin historiaa.

Ei meillä ollut tarkoitus juhlia mitenkään, mutta ajeltiin taas Korialle, kun kuulemma jäi ne huivilangat ostamatta. Nörtti osti mulle juhlapäivän kunniaksi lankaa! Ettei vaan pääse loppumaan 😀 2-laatulaarista löytyi taas pari kerää Huvilaa ja muuten huivilangoiksi valikoitui Niitty ja Ipana. Joo, joo, on akryylia tiedän. Mutta ei ainakaan kutita ja laadun tiedän 😉 Pääasia se kai on, että itse tykkää.

Nyt laitan itseni langanostolakkoon ja alan käyttämään noita varastojani. Lomareissu vei mehut melkoisen hyvin sairastumisen vuoksi ja nyt vasta tuntuu, että alkaa neulomiset ja virkkaukset kiinnostamaan. Joten ehkä tää tästä, hissukseen.

OriginalPhoto-485936904.567099

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.