Nurmilintu kesäyössä

Enpäs laittanutkaan otsikoksi ”Nuku, nuku, Nurmilintu”. Tätä huivia ole ihaillut pitkään, mutta jostain syystä aloittaminen on hirvittänyt. Jotnkin on vaan iskostunut päähän, että en mä osaa mitää pitsineuleita twhdä, enkä malleja lukea. No, päätin kuitnkin yrittää ja kas kummaa, eihän se mitään ydinfysiikkaa ollutkaan. Kerran taisin purkaa, kun oli joku vipaus käynyt, muuten neulominen sujui varsin mallikkaasti.

Lankana oli varastojeni kätköistä löytynyt Novita Kaste, vaaleanpunaisna totta kai. Kuvat on ottanut Nörtti-rakas ja hiekkatie menee rakaan mummolani ohitse. Sentään yhtenä iltana paistoi aurinko tänä kesänä 🙂

Malli oli sen verran mukava, että varmasti näitä syntyy lisää.

huivi2

huivi1

XOXO
Tanjanimmari

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.