Retrolankaa

Viime syksynä, ystäväni Kaisa oli tulossa teelle ja laittoi viestin: ”Mulla on sulle outoa lankaa. Ehkä sä keksit siitä jotain.” Outo lanka? Mitä siitä tulee mieleen? Ensimmänen ajatus oli se, että varmaan jotain niitä reikäsiä huivilankoja, joista tehtiin niitä omituisia huiveja, joista en koskaan innostunut. Kuinka väärässä olinkaan.

Sain ison kasan retrolankoja suoraan 60-70-luvuilta. Näissä langoissa ei ole mitään luonnollista, ovat niin täyttä tekokuitua kuin olla vaan voi. Kansakunta kaipaa teryleeniä! Sielunsa silmillä voi nähdä miten 60-luvun rouva on neulonut tahi virkannut näistä komeasti kimaltelevan paidan, jota sitten lähdettiin ulkoikuttamaan tanssilavalle. Ja vientiä riitti! 🙂

Mitähän näistä keksisi? Virkattuja avainnauhoja? Amppeleita? Jotain muuta? Mitä? Ihan sama, nää on itsessään jo aivan ihania ja noi värit on niin mahtavia!

XOXO

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.