Tulee se joulu tänäkin vuonna

Britanniassa on muutama halpakauppaketju, jotka ovat ns. punnan kauppoja eli suurin osa tuotteista maksaa £1 tai sitten hieman enemmän. Tuollaisista kaupoista voi ihminen tehdä vaikka millaisia löytöjä, varsinkin kun joulun jälkeen alkaa alennusmyynnit. Mun mietintämyssyssä on hautunut jo hetken aikaa ajatus jouluaskarteluista, vaikka jouluun on se 11 kuukautta aikaa. Idean kantava voima on ollut patterivalot, mutta ne on olleet ainakin täällä turhan hinnakkaita (joo, joku 4-6€ on hinnakas, kun ei tiedä tuleeko hommasta mitään).

En nyt muista oli kyseessä Poundland vai Poundstrecher, jossa oli 20 lampun patterivalot ihan kivaan £1.49 hintaan, niitä sitten lähti mukaan eri värejä muutama paketti. Toisesta puodista lähti sitten mukaan kuusenkoristeeksi tarkoitettuja helminauhoja normaalihinnalla £0.99 ja tapaninpäivänä ne oli -50%. Että tule joulu kultainen, askartelusysteemit on valmiina 🙂

XOXO

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.