Sulo Vilen-pipoja

Kaikki lähti siitä, että näin kivan pipon ja halusin tehdä sen. Päätin, että joku lanka nyt vaan, joka on sopivan paksu ja se sattui olemaan Novitan Isoveli. Tokmannilla sen poistuvat värit oli halpuutuksessa, joten nappasin sieltä pari kerää mukaan. Ensimmäistä pipoa neuloskellessa naureskelin, että nyt on kyllä niin Sulo Vilenin pipon väristä lankaa ja sitten homma vähän niin kuin lähti lapasesta….vai piposta?

Menin kotikotiin näyttämään ensimmäistä pipoa ja se jäi iskän päähän sillä reissulla. Kuulemman on just semmonen Vilen-pipo, että haluaa sen ehdottomasti. Iskä poikkesi sitten yhtenä päivänä serkkunsa luona ja hän halusi samanlaisen pipon. No, se tuli nitkutettua. Ystäväni, joka asuu Pohjois-Suomessa laittoi viestiä, että haluaa itselleen ja miehelleen Vileeni pipot, mutta vaaleankeltaisilla tupsuilla 🙂 Tuumasta toimeen. Nyt on pohjoisessa pariskunta samanlaisissa pipoissa 😀

Novita Knitsissä oli Isoveli tarjouksessa ja saatoin sitten tilata sieltä muutaman kerän eri värejä ja noita pipoja on tullut tehtyä tässä jokunen. Helppoja ja nopeita välitöitä ja autossa neulottavia. Aliexpressistä tilasin sitten pari varapäätä, ettei aina tartte omassa päässä noita kuvata!

XOXO

Vastaa