Pikkuisia konnia

Aikaisemmin ole tehnyt vain noita isoja kilpikonnia. Jokin aika sitten ystäväni Maiju laittoi mulle linkin, jonka takaa paljastui ohje pieniin kilpikonniin. Pakkohan niitä oli kokeilla. Lankana on Novitan Cotton Soft, joka oli varsin kiva lanka virkata ja eipä siinä kauaa mennyt kun tämä kilpparikvartetti oli valmis. Näille on jo keksitty vaikka mitä käyttöideoita ja tuotekehittely on kovassa vauhdissa. Katotaan mitä sitä vielä näistä syntyykään! Söpöjä ne ainakin on ja kun vielä tekee silmät noihin ompelemalla, niin sopivat ihan vauvallekin leluksi!

Cotton Softissa on kyllä aivan ihania nuo värit, kirkkaita karkkivärejä, eikä niissä pätkävärjätyissäkään ole mitään vikaa! Koukkuna oli 3mm koukku, joka oli just sopiva mun käsialalle.

XOXO

2 kommenttia

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.