Aleksanteri Pieni

Kummityttöni pikkuveli laittoi mulle Instassa viestiä ja tiedusteli, että olisiko mahdollista saada koira. Keskusteltiin väritoiveista ja nuoren miehen silmää miellytti eniten valkoiset kukkaset ja muuten ruskea koiruus. Tuumasta toimeen eikä siinä sitten kauhean kauaa mennyt kun koira oli valmis ja eilen pitkänäperjantaina koira kohtasi uuden omistajansa. Kovasti tätä tapaamista oli odotettu ja ilmeisen tyytyväinen on tämä uusi koiran omistaja. Eilen illalla sain valokuva, jossa peiton alla nukkumassa on nuori mies kainalossaan mun virkkaama koira, Aleksanteri Pieni, kuten koiran nimi kuuluu. Voi rakkaus, sanon minä! Tämmöisiä tilaustöitä on aina kiva tehdä!

Lankana: Lisa, akryyli
Koukku: 3mm
Malli: Heidi Bears: Max the african flower bulldog

XOXO

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.