Vappulapaset

Ei olis paremin voineet valmistua nää lapset, juuri passelisti tähän lumiseen vappuun, armon vuonna 2017. Olipahan melkoinen lumisade koko eilisen päivän, ei taida ihan vappuhulinoissa nappaskengillä pärjätä! Toisaalta, meikäläisen vappubiletys koostuu virkkaamisesta ja Kotikatu-maratonista Yle Areenasta. Hurjaa! On mulla kyllä yks tippaleipä varattuna. Turmioelämää!

Mä olen edelliset lapaset neulonut muistaakseni 1986 ala-asteella. Ne oli semmoiset pakkolapaset, kun neulominen ei todellakaan napannut yhtään, mutta pakosta ne väännettiin. Kinnaavat vähän sinne ja tänne, mutta kyllä ne valmistui. Ovat muuten vieläkin tallessa. Ihanan ystäväni, Maijun tsemppaamana otin kerän Seiskaveikan sateenkaarta ja aloin kokeilemaan, josko onnistuisin lapasten neulomisessa. Jotenkin se peukalo on aina ollut se akilleen kantapää, mutta tämä intialainen kiilapeukalo on varsin helppo ja lapanen todellakin istuu kuin rukkanen käteen! Muutama jakso Kotikatua ja tumput oli valmiit ja tekijä tyytyväinen!

Jos seuraavaksi kokeilisi sitten kirjoneuletta lapasiin, kaipa se pitää alkaa varautumaan juhannukseen myös!

Tässä vielä Neulovan Ninjan viimeisin tubetus, jossa leivotaan earl grey keksejä. Semmoista vaihtoehtoista vappuleivontaa!

XOXO

1 kommentti


  1. Heippa Neulova Ninja,voitko ottaa yhteyttä mun sähköpostiini kun en ole onnistunut saada yhteyttä sulle,olisi virkkaus asiaa…

    Vastaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.