Teenurkkaukseen pöytä

Mun Käsityökammarissa on juuri sopiva kolo pienelle teenurkkaukselle. Sellaiselle, jossa voi vaan istuskella ja neuloa tai juoda ystävän kanssa teetä ja parantaa maailmaa. Tuolit sinne tuli mun vanhemmilta, mutta pöytä oli ongelma.

Onneksi on Nörtti, joka löysi kellarista vähän jämäpuutavaraa ja nikkaroi mulle yksijalkaisen pöydän. Ai, miksi yksijalkaisen? No siksi, että nyt sinne alle saa näppärästi vaikka ompelulaatikon sujautettua. Fiksu tuo Nörtti <3 Pöydälle ei juurikaan kustannuksia tullut, liimaa ostin varuiksi pullollisen, lakka ostettiin sängynpäätyä varten. Kaikki muu oli kotona valmiina. Kierrätystä ja tuunausta! Videolla mie tuunailen pöytää maalaamalla, paperoimalla ja koristelemalla. Lopuksi pöydän pintaan vedettiin useampi lakkakerros. Tekijät ovat tyytyväisiä ja hyvin on pöydän ääressä tee maistunut ja nauru raikunut!

XOXO

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.