Rakkauden helminauha

Kuten tässä blogissa on tullut mainittua kerran jos toisenkin, niin Kaisalla ja minulla on ystävyyttä takana 30+ vuotta. Kaisan tytär neiti V on mun ihana, rakas kummityttöni ja tänään on hänen rippipäivänsä. Olin V:n muorin (paikallinen tapa kutsua mummoa) kanssa vesijumpassa ja siellä tuli puheeksi, että muorilla olisi semmoinen helminauha, jonka on omalta kummiltaan rippilahjaksi saanut. Se helminauha on vuosien saatossa hieman osumaa ottanut ja nyt siitä voisi tehdä neiti V:lle jotain, jonka muori voisi rippipäivänä tyttärentyttärelleen antaa.

Mietintämyssy päähän ja helminauhan purkuun. Tämmöisen setin siitä sitten tein. On kaulanauha, korvakorut, rannekoru sekä kirjanmerkki. Rannekoruun laitoin vielä pienen enkelin. Kovasti oli muori tyytyväinen ja toivon kovin, että myös saaja.

Tällaista korusettiä oli ilo olla tekemässä.

Onnea rippipäivänäsi, rakas kummityttöni V.

XOXO

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.