Kira the Kangaroo

Pitkään olen miettinyt näiden ihanien Lalylalan hahmojen virkkaamista ja nyt sitten vihdoin päätin sellaisen virkata. Mulla näitä ohjeita on muutama ja niistä valitsin Kira Kengurun. Ohjeita saa Ravelrystä ja ovat maksullisia. Nää ohjeet ei oo ihan niin selkeitä kuin esim. noiden afrikankukkaeläimien ohjeet. Sen verran pitää olla enkun taitoa, että ymmärtää perusvirkkaussanaston, mutta muuten oli varsin helppoa näiden virkkaaminen.

Lopputulos on melkoisen söpö. Korkeutta Kiralla on reilu 50cm, sen verran paksua tuo Adlibriksen Cotton lanka on. On muuten varsin mukava lanka virkata, huomattavan paljon mukavampaa kuin saman paksuinen Dropsin Paris. Suosittelen kokeilemaan, ei ole hinnalla pilattu tuo lanka.

Mökkireissulla Kira pääsi vauvansa kanssa valokuvamalliksi 🙂

XOXO

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.