Neulovan Ninjan kesä-sairausloma

Millaista se on, kun koko kesän loma ja reissut vietetään neljässä päivässä? No se on varsin mukavaa, joskin kivuliasta 🙂 Päätettiin viettää pitkä mökkiviikonloppu ja menomatka kulki Kauhajoen kautta. Kyseinen paikka ei todellakaan ole fiksun mökkimatkan varrella, vaan koskas se on meitä häirinnyt. Suuntana siis Lankatalo Tapion Kauppa ja tarkoituksena hieman kasvattaa lankavarastoa. No kasvoihan se suunnilleen 60 kerällä Dropsin Safrania, 5 kerällä Cataniaa, 10 kerällä Floridaa ja kolmella kerällä Novitan Woolia. Ihan hyvä saalis ja jäin vielä reippaasti alle budjetoitujen varojen.

Ne ”säästetyt” rahat sain sitten sujuvasti tuhlattua Lankamaailman kesä-alessa, joka alkoi sopivasti maanantaina, kun lähdettiin kotiin. Lankamaailmasta mukaan lähti 45 kerää Lisa akryylilankaa. Tuurista ostin neljä kerää Novitan Cotton Crochet lankaa. Eiköhän noilla pärjätä tää kesä 🙂

Alunperin meidän piti suunnata Tukholmaan, mutta ei se reissu sitten oikeestaan inspiroinut, koska mun lonkka on reistannut enemmän ja enemmän. Torstaina menomatkalla kävin ensin aamulla Tampereella tekonivelsairaala Coxassa tapaamassa ortopedia. Kääntelyn ja vääntelyn jälkeen esitteli ortopedi mulle VAALEANPUNAISELLA nupilla varustetun tekonivelen ja totesi, että tämmöinen sinne sitten laitetaan. Kysyi myös, että koskas mie haluan, että leikataan ja kun totesin, että niin pian kuin mahdollista ehdotti ortopedi leikkauspäiväksi 20.6, eli sehän on ihan just!

Eli blogiin laskeutunee kesähiljaisuus. Täällä muutenkin tapahtuu yhtä sun toista, sillä Nörtti rakentaa meille uutta palvelinta ja siitä syystä blogi saattaa ajoittain olla kadoksissa. Mutta huoli pois, mie en katoa minnekään ja kunhan jaksan taas paremmin istua ja ennen kaikkea saan istua pidempään, palailen linjoille. Muutamat postaukset ajastan ja Instagramin puolella violettarosso ja neulovaninja päivittyvät ja Facessa Neulova Ninja sivustolle tulee varmasti päivityksiä eikä kannata unostaa Neulovan Ninja You Tube kanavaa…

Aurinkoisia kesäpäiviä!
XOXO

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.